Onze trainers

Onno Eskes

Onno Eskes

Over Onno
Al meer dan dertig jaar woonachtig in Leiden, en actief tennisser bij Unicum. In 2013 stond hij op een tennisbaan op Bali toen een Argentijn hem benaderde voor een partijtje padel. Meteen verkocht. Bij terugkomst in Nederland bleken er slechts vijf banen in het hele land te zijn. Sinds de opening van indoor padelclub La Playa in Rijswijk speelt Onno daar intensief, wat uitmondde in deelname aan het EK veteranen in 2016.

Gediplomeerd trainer bij de Nederlandse Padel Bond, en de KNLTB.

Kees-Jan Schuilenburg

Over Kees-Jan
In de jaren negentig speelde Kees-Jan eredivisie tennis, voor Unicum! Hij is nog steeds actief als tennistrainer op diverse parken in Den Haag. Al vijf jaar speelt hij padel op het hoogste niveau in Nederland, wat resulteerde in een plek in het Nederlands team op het EK 2017 in Portugal.

Gediplomeerd trainer bij de Nederlandse Padel Bond.

Carlos de la Figuera

Over Carlos
Carlos is a young and passionate padel instructor, freshly imported from Spain! After more than 7 years of non-stop playing, he brings with him deep knowledge from the epicenter of world padel. Technique and tactics are the pillars of his lessons, but you can bet it will be fun!

Carlos is an NPB certified trainer. Lessons will be in English (or Spanish of course)!

Annemieke Oudshoorn

Over Annemieke
Een bekend gezicht op het park. De afgelopen jaren was ze actief als tennistrainer voor Unicum, bij I’m tennis. Sinds twee jaar ook actief in de padelsport. Regelmatig te vinden bij La Playa met een enthousiaste groep Unicummers. Vorig jaar haalde zij haar KNLTB padel trainersdiploma, en ze kan niet wachten om Unicum enthousiast te maken voor deze sport.

Stef van der Wilk

Over Stef
Iedereen op Unicum kent Stef als tennistrainer, maar hij haalde vorig jaar ook zijn diploma als padeltrainer. Passie en beroep gaan bij hem samen. Hij blijft zich verder ontwikkelen in het trainersvak, verdiept zich in de nieuwste ontwikkelingen, en kwam op die manier in aanraking met padel. Plezier voorop is zijn motto en juist dat is kenmerkend aan padel.

Jacqueline van Wijk

Over Jacqueline
Nog een oud eredivisie speler van Unicum. Dat waren nog eens tijden, met Siemerink en Eltingh, en later met Kees-Jan Schuilenburg in het team. Dertig jaar later kwamen ze elkaar weer tegen, maar nu op de padelbaan. Jacqueline is al een paar jaar gegrepen door padel. Ze volgde de trainersopleiding van de Hello Padel Academy, onder leiding van de inspirerende Argentijnse pro Mauri Andrini.